Baka Prase prodaje palačinku u obliku penisa u svom restoranu, dao joj ime ‘palačinkarina’

0
86

Baka Prase je nedavno otvorio nekoliko restorana brze prehrane, ali osim uobičajenih slastica koje se mogu naći u takvim lokalima, on je u ponudu stavio kontroverzan desert.

Poznati srpski reper i youtuber Bogdan Ilić (26), poznatiji kao Baka Prase ovaj je put javnost iznenadio kad je u svojem restoranu ponudio desert koji je zapravo vafl u obliku muškog spolnog organa. 

Baka Prase je nedavno otvorio nekoliko restorana brze prehrane, ali osim uobičajenih slastica koje se mogu naći u takvim lokalima, on je u ponudu stavio kontroverzan desert. Ilić vafl u obliku muškog spolnog organa naziva ‘palačinkarina’, a može biti preliven bijelom ili crnom čokoladom.

Obožavatelji Bake Prase su najvećim dijelom djeca i tinejdžeri pa takva populacija čini i većinu gostiju u njegovim restoranima. Sam Baka Prase fotografirao se sa svojim ‘specijalitetom‘ i simulirao oralni seks, zbog čega su ga mnogi javno prozvali.

– Mi kao roditelji zgroženi smo onim što u svojim lokalima nudi ovaj youtuber. Ovdje je bilo puno djece, ali da sam znao da će on našoj djeci za 300 i nešto dinara nuditi vafl u obliku penisa, ne bih ni pomišljao da dovedem kćer ovdje. Dno dna. Bruka i sramota. Imao sam razumijevanja za njega i njegove postupke, i sam sam otac. Ali poslije ovoga što sam vidio i kako provocira s izborom hrane, djetetu ću zabraniti da gleda njegove snimke i da ga prati na mrežama. Sve sam očekivao, ali ovakvo ponašanje od jednog sina svećenika nisam očekivao. Ja sam bio na otvaranju lokala na Bulevaru, vjerujte, kad se pročulo što je na jelovniku, skoro svi smo uzeli djecu za ruke i napustili lokal, a čekali smo nekoliko sati da uđemo – rekao je jedan šokirani roditelj za Kurir.

Podsjetimo, Baki Prase je prije nešto više od mjesec dana vraćen YouTube kanal nakon što mu je krajem rujna obrisan zbog neovlaštenog korištenja sadržaja Pink televizije. Kada mu je ukinut kanal najavljivao je da će otići iz Srbije zbog sukoba sa Željkom Mitrovićem (55), vlasnikom Pink televizije.

Baka Prase je tada ispred zgrade Pink televizije pozirao s drvenim modelom muškog spolnog organa, jedan od njegovih omiljenih načina za privlačenjem pozornosti. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime