Bh. biznismen pozvao na bojkot hrvatskih prozivoda zbog Milanovića: Najveći udarac je na ekonomiju

0
118

Uvažena gospodo, krajnje je vrijeme da našu BiH ostavite na miru i bavite se vašim problemima unutar vaše lijepe države koju golemo respektujemo i uvažavamo njene državljane.

Uspješni bh. biznismen Senadin Ferhatović osvrnuo se na skandaloznu izjavu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića o genocidu u Srebrenici te najavio bojkot hrvatskih prozivoda

Uspješni bh. biznismen Senadin Ferhatović osvrnuo se na skandaloznu izjavu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića o genocidu u Srebrenici te najavio bojkot hrvatskih prozivoda.

– Milanović kaže: Nije bilo genocida u Srebrenici!

Na nama je da uzvratimo patriotski i ljudski!

Ja, Ferhatović Senadin, vlasnik firme i grupacije “Ferhatovic group GmbH Austria” oko 100 proizvoda koji dolaze iz Hrvatske u narednom periodu povlačimo sa naših polica i online shopa koji je vodeći distributer proizvoda sa Balkana u EU.

Uvažena gospodo, krajnje je vrijeme da našu BiH ostavite na miru i bavite se vašim problemima unutar vaše lijepe države koju golemo respektujemo i uvažavamo njene državljane. Iz ljubavi prema svojoj BiH ovo je najmanje što mogu učiniti za moju BiH kao patriota i državljanin BiH!

Dragi moji Bosanci i Hercegovci, apelujem na vas da ne kupujete hrvatske proizvode u narednom periodu!

Našim zastupnicima HR proizvoda i distributerima ako su patriote i vole BiH neka smanje kapacitete uvoza. Najveći udarac je udarac na ekonomiju! A moja i vaša nafaka i opskrba dolazi samo od Gospodara svih svjetova.

Vaš Ferhatovic Senadin – napisao je. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime