Čović: BiH je naša domovina

0
106

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH Dragan Čović održao je danas sastanak s predsjednicima stranaka članica Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Na sastanku je razmatran tok priprema i prezentiran je presjek stanja o izbornim aktivnostima.

“Zajednička kandidatkinja svih stranaka Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH Borjana Krišto i kandidat za predsjednika / dopredsjednika RS-a Davor Pranjić, te suradnja na puno drugih razina, moraju bit motiv Hrvatima za izlazak na izbore, stoga ih i na ovaj način pozivamo da to učine u što većem broju, istaknuto je na sastanku”, navodi se u saopćenju.

Vodstvo Hrvatskog narodnog sabora i predsjednici stranaka članica, pozvali su sve Hrvate koji imaju pravo glasa u Bosni i Hercegovini da “izađu na izbore 2. oktobra i očuvaju zajedništvo unutar hrvatskog naroda u BiH”.

“Jednakopravnost hrvatskog naroda s druga dva konstitutivna naroda u BiH mora zaživjeti do kraja nakon ovih izbora, a kampanja okrenuta budućnosti. BiH je i naša domovina u kojoj želimo ostati i opstati”, navodi se.

HNS također, razmatrane su aktivnosti ostatka kampanje, utvrđeno je što bi trebalo uraditi u narednom razdoblju, kako bi se ojačala prije svega komunikacija s glasačkim tijelom u svim sredinama od Posavine, Središnje Bosne pa sve do Hercegovine.

“Zadovoljni smo bili kampanjom koju smo do sada vodili, a u zadnjih 20-tak dana još ćemo je više intevizirati”, poručili su predsjednici stranaka Hrvatskog narodnog sabora na održanom sastanku.

(N1) 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime