Dodik: Američki milioni neće biti dovoljni za promjene

0
90

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da se i ranije znalo da Amerika finansira kampanju kandidata PDP-a za predsjednika RS Jelene Trivić, ali da se sada vidi da su neki došli do tih podataka, te poručio da im novac koji odvajaju neće biti dovoljan za promjenu.

“Očigledno je da su neki pristali da budu upotrebljeni i zloupotrebljeni. Jednoga dana kada shvate u kakvoj su igri bili, onda će im biti žao i krivo. Svako ima pravo da bira“,rekao je Dodik novinarima u Laktašima upitan da prokomentariše navode u medijima da su SAD izdvojile 19,5 miliona KM za kampanju Trivićeve protiv njega.

Dodik tvrdi da je očigledno da je intervencionizam stranaca prisutan.

Ovdje su u izborni proces uključeni Amerikanci i Britanci koji rade zajedno sa svojim pulenima protiv, kako kažu, nacionalnih opcija koje su podložne ruskom uticaju”, rekao je Dodik.

“To nema nikakve veze sa tim. Mi sarađujemo sa Rusijom, kao što možemo da sarađujemo sa bilo kim. Ko god nas uvažava za partnera i želi sa nama da radi na projektimam ko god uvažava realnost i Ustav BiH sa nama mogu biti partneri”, poručio je Dodik.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime