Dodik u Sarajevu grli i ljubi majku dok pjeva: Srpkinja je mene majka rodila

0
246

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik bio je danas kum slave Hrama Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Pofalićima u Sarajevu, gdje je nakon liturgije i litije, održano i šatorsko veselje unutar dvorišta hrama.

Slavlju je prisustvovao i Dodik, a nije ni ovaj put propustio održati svoju standardnu “muzičku numeru”.

I ovaj put radilo se o pjesmi “Srpkinja je mene majka rodila” koju Dodik redovno pjeva na svim šatorskim veseljima, ali i stranačkim feštama.

ako se u manjem bh. entitetu prisutni redovno i masovno pridruže Dodiku u pjesmi, u Sarajevu to ipak nije bio slučaj. Kako se može vidjeti na videosnimku koji je lider SNSD-a podijelio na Twitteru, dok je on pjevao, prisutni su većinom sjedili i razgovarali, a mnogi su gledali u mobilne telefone.

Podsjećamo, Dodik je bio danas kum slave Hrama Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Pofalićima u Sarajevu, a obilježavanju je prisustvovala i predsjednica bh. entiteta RS Željka Cvijanović.

Obilježavanju su prisustvovali i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, načelnici gradskih općina, predstavnici privrednog i društvenog života Istočnog Sarajeva, te veliki broj vjernika.

klix.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime