Lana Pudar i njen trener se zahvalili i uputili izvinjenje javnosti u BiH

1
354

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar i njen trener Damir Đedović zahvalili su se na ogromnoj podršci koju su dobili u proteklom periodu. Također, oni su se izvinili što zbog obaveza nisu bili u mogućnosti da odgovore na brojne pozive i poruke.

Đedović je otkrio kako su upravo sletjeli iz Bukurešta u Antaliju gdje će prvo raditi na procesu Laninog oporavka, a zatim i na pripremama za predstojeća takmičenja.

“Cilj nam je svima da pokušamo postići što bolje rezultate. Polovinom avgusta Lanu očekuje debitanski nastup na Evropskom seniorskom prvenstvu u Rimu, a odmah nakon toga, za nekoliko dana, u Peruu će također po prvi put učestvovati na Svjetskom juniorskom prvenstvu. Fokus nam je na pripremama i želimo izvući maksimum u ovom periodu”, poručio je trener.

Na kraju se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli da se izfinansiraju ogromni troškovi koje je Lana i njen tim imao.

Najbolja bh. plivačica istakla je da je jako zadovoljna rezultatima i osvojenim medaljama na Mediteranskim igrama i Evropskom juniorskom prvenstvu.

“Bitno je da sam održala formu. Pokušat ću se odmoriti i pripremiti da napravim još bolje rezultate. Zahvaljujem se svima na ogromnoj podršci i sigurno mi to daje dodatnu snagu i energiju”, poručila je Lana Pudar iz Antalije u Turskoj.

Inače, Lana je pružila sjajan nastup prvo na Mediteranskim igrama gdje je osvojila dva zlata (100 i 200 metara delfin), da bi potom na Evropskom juniorskom prvenstvu u Bukureštu osvojila srebro na 100, te zlato na 200 metara delfin.

Preueto sa: N1 Info

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime