Lana Pudar u Trebinju radi pripreme za evropsko prvenstvo

0
179

Najbolja plivačica BiH Lana Pudar priprema se sa svojim timom na novom zatvorenom bazenu u Trebinju za Evropsko prvenstvo u Rimu. Lana je rekla novinarima da su uslovi za treniranje u trebinjskom zatvorenom bazenu odlični, da misli da će češće dolaziti, te zahvalila upravi i menadžmentu za gostoprimstvo.

Ako želite podržati naš portal, možete kliknuti na bilo koju reklamu ispod od kojih imamo zaradu po kliku. Hvala!

Ona je rekla da na predstojećem Evropskom prvenstvu može očekivati finale i borbu za medalje, budući da iza sebe ima tri veoma dobra prvenstva.

Pudarova je podsjetila da je u ovoj sezoni na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Budimpešti osvojila šesto i osmo mjesto, potom je na Mediteranskim igrama osvojila dva zlata, a na Evropskom juniorskom prvenstvu dva zlata i srebro.

“Mnogo mi znače ti rezultati, vidim da plivanje u BiH postaje popularno i mislim da će u budućnosti biti još medalja u ovom sportu”, rekla je Pudarova.

Damir Đedović, trener Pudarove, rekao je da su u Trebinju već pet dana i da su prezadovoljni uslovima koji nudi zatvoreni bazen.

“Sasvim je sigurno da će nam to biti jedna od budućih stanica za pripreme koje slijede u narednom periodu. Pripremamo se za Evropsko seniorsko prvenstvo u Rimu i nadam se da će nam ova promjena dati dodatni motiv za postizanje rezultata”, naveo je Đedović.

Evropsko prvenstvo u plivanju biće održano u Rimu od 11. do 17. avgusta. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime