Milanović i Dodik zajedno na Dodikovom privatnom imanju

0
114

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović juče je boravio skoro tri sata na privatnom imanju Milorada Dodika, ekskluzivno saznaje Klix.ba.

Milanović je juče u popodnevnim satima stigao u Jajce povodom 27. godišnjice oslobođenja tog grada, a tu se sastao s delegacijom bh. HDZ-a koju je predvodio Dragan Čović.

Sinoć, kako saznaje Klix.ba, Milanović se pod pratnjom uputio ka Banjaluci, tačnije u selo kod Laktaša, gde mu je domaćin bio lider SNSD-a Milorad Dodik, inače član Predsedništva BiH koji ne krije podršku ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Milanović se sinoć družio s Dodikom skoro tri sata nakon čega se uputio ka granici i napustio teritoriju Bosne i Hercegovine.

Njihov veoma blizak odnos, javno hvaljenje i gajenje sličnih političkih koncepcija i viđenje unutrašnjeg uređenja BiH već odavno je poznato javnosti.

Milanović je više puta poručio da je Dodik partner Republike Hrvatske, a u vremenu kada se govorilo o uvođenju evropskih sankcija lideru SNSD-a zbog podrivanja Dejtona i institucija BiH te destabilizacije regiona, Milanović je rekao da ko glasa za sankcije Dodiku bit će izdajnik u Zagrebu.

Da je Milanović „digao“ na noge i banjalučku policiju potvrdio je Igor Crnadak (PDP).

„Dodikovo grljenje i ljubljenje sa Zoranom Milanovićem, zatvaranje autoputa i blokada saobraćaja u gradu Banjaluci njemu u čast, dok Milanović svojim izjavama ponovo ubija stradale u akciji ‘Maestral’ definitivni je dokaz da je Dodik hrvatski igrač i velika opasnost za srpski narod“, izjavio je.

danas.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime