Milanović: Trivić priča gluposti, Dodik je pobjednik, protiv njega vode rat

0
123
29.04.2022.,Zagreb, predsjednik Republike odlikovao Redom Stjepana Radica, za dugogodišnji sindikalni rad i zasluge u borbi za socijalna prava radnica i radnika, predstavnike hrvatskih sindikata, predsjednika Nezavisnih hrvatskih sindikata Kresimira Severa, predsjednika Saveza samostalnih sindikata Hrvatske Mladena Novosela i glavnog tajnika Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja Vilima Ribica. Nakon dodjele odlikovanja ,predsjednik RH Zoran Milanovic dao izajvu medijima. Photo: Robert Anic/PIXSELL

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović učestvovao je danas na obilježavanju 100 godina visokoškolskog obrazovanja u području stomatologije u Hrvatskoj te se tom prilikom obratio.

Između ostalog, govorio je i o situaciji u BiH.

– Dodik je kraj svih drugih za Hrvate najprihvatljviiji. On ima 30.000 glasova na biračkom tijelu koje ima manje od 600.000 ljudi – rekao je Milanović. 

Uporedio je to s pobjedom Kolinde Grabar-Kitarović nad Josipovićem. 

– Tada je bilo 30.000 na dva miliona ljudi, nitko nije reagirao – kaže Milanović.

– Dodik je, prema onome što znamo, službeno uvjerljivo dobio izbore. Kome je u interesu da se tamo radi haos, da se gura kandidatkinja bogtepitaj kakva, ona govori gluposti (Jelena Trivić, op.a.). To je rat protiv Dodika – rekao je.

– Govorite što hoćete, to su izborna pravila, on ih nije mogao prekršiti. Isto bih rekao za svakoga. Ide se u prebrojavanje glasova, rulja je na ulici, Majdan svoje vrste. Nikad ne ispadne dobro kad se vlast tako ruši. U selu njene babe su ukrali izbore, sad se zbog toga provjeravaju izbori – rekao je.

Avaz

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime