Muškarac koji je pucao na šetača pasa Lady Gage dobio 21 godinu zatvora

0
86

Muškarac koji je početkom 2021. pucao na šetača pasa pjevačice Lady Gage i oteo njezina dva ljubimca, osuđen je na 21 godinu zatvora zbog “hladnokrvnog i nasilnog napada”.

James Howard Jackson jedan je od trojice muškaraca koji su sudjelovali u napadu. On je pištoljem kalibra 40 pucao u Ryana Fischera dok je šetao francuske buldoge Lady Gage u Los Angelesu. Fischer je teško ranjen u prsa, a nakon pucnjave napadači su oteli dva Gagina ljubimca.

Jackson je na sudu kazao da ne osporava nijednu točku optužnice za pokušaj ubojstva.

“Gospodin Jackson je kazao da ne osporava nijednu tačku optužnice za pokušaj ubojstva i priznao je optužbu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Osuđen je na 21 godinu zatvora”, kazao je glasnogovornik ureda tužioca u ovom slučaju.

“Jackson se smatra odgovornim za počinjenje hladnokrvnog nasilnog čina, što znači pravdu za našu žrtvu. Okružno državno odvjetništvo nastoji pozvati na odgovornost svakoga ko počini nasilna djela u našoj zajednici”, dodao je.

Pjevačica je nakon incidenta ponudila nagradu u iznosu od 500.000 dolara osobi koja joj vrati ljubimce.

Neozlijeđene otete buldoge nekoliko dana poslije u policijsku postaju u Los Angelesu predala je Jennifer McBridge, koja je također optužena za sudjelovanje u zločinu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime