Naša preporuka: Knjiga “Raspeće morala”

0
54

Knjiga “Raspeće Morala”, je knjiga koja predstavlja probleme koji su nam priikazani kroz priče glavnih junaka. Kroz čitanje se u umu čitaoca stvaraju velike emocije, isprepletane emocije. Svaki čitaoc može da se poistovjeti sa problemima koji pokušavaju da se zataškaju od društva, o problemima koji svima nama mogu da se pojave iznenada. “Problemi ne postoje, postoje solucije.” – poznati Džon Lenon.

Spoznajom sebe mi idemo naprijed, korak po korak, svojim tempom ali ipak naprijed. Kako reče autorica, naša draga Svetlana Panić “Ovo je pozitivna psihologija života, ovde nisu nabacane fraze, reči, bezveze ideje neke nego sam život preslikan verbalo u ovoj knjizi”. Zaista savrešen opis knjige “Raspeće Morala”, elokventan i unikatan način za promovisati knjigu. Ovaj opis mogao bi biti i slogan knjige napisan na samoj korici. Kad smo kod korice knjige, kao neko ko se duže vrijeme bavi između ostalog i grafičkim dizajnom, moram reći da je dizajn jednostavan a složen, baš kao i sama knjiga. Jednostavna a ipak složena. Naizgled jednostavna a unutar svojih rečenica krije dubokoumne poruke za svakog čitaoca. Topla preporuka da baš sledeća knjiga koju odlučite pročitati bude upravo “Raspeće Morala”.

Autobiografija autorice Svetlane Panić: Rođena u Pridvorici kod Lajkovca (Zapadna Srbija) u zimu daleke 1989. godine. Pisanjem se bavi od svoje 18.-e godine, prvo je otpočela sa poezijom, šaljivim pesmama u školi, a kasnije se oprobala i u ozbiljnijim književnim pravcima – prozi. U devetnaestnoj započinje svoju prvu zbirku priča, (ljubavna tematika) ali to ubrzo zapostavlja, i okreće se istinitim životnim pričama koje su zasnovane na stvarnim događajima, te priče formirane u jednu zbirku, ugledale su svetlost dana 2019.-e. Učestvovala u raznim književnim manifestacijama, osvajala priznanja i zahvalnice. Ima objavljivane pesme i priče u književnim časopisima i zbornicima: (,,Voštanice” ,,Vidovdan”, ,,Sirin” ,,Kreativna radionica Balkan” i dr.) Trenutno radi na romanu, i zbirci poezije koja je u pripremi. Po zanimanju: Specijalista – Strukovni Ekonomista. Udata, mama malog Jakova, živi i radi u Valjevu.

Cijena knjige “Raspeće morala” iznosi €6.00 ne rač

Instagram: https://instagram.com/knjiga_raspece_morala?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Facebook stranica: https://www.facebook.com/zbirkakratkihprica

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime