Održan sastanak NES-a Kalesija, diskutovalo se o predizbornoj kampanji

0
107

Politička stranka “Narodni Evropski Savez” večernje sate petka provela je u društvu mladih studenata te kandidata za više različitih funkcija na nadolazećim oktobarskim izborima u našoj zemlji.

Sastanak je održan u prijatnom ambijentu gdje su prisutni u odvojenom, nešto mirnijem dijelu jednog restorana razgovarali o podjelama zadataka kada je u pitanju predizborna kampanja. Dati su prijedlozi o tome kako na što efikasniji način iskoristiti naredne dvije sedmice u svrhu promocije stranke i prikupljanja podrške u vidu glasova za njene kandidate.

Nekoliko izuzetno važnih članova NES-a održalo je motivacioni govor te priliku iskoristilo za upoznavanje mlađih sa starijim, iskusnijim članovima stranke.

Kandidate za Skupštinu Tuzlanskog Kantona, Parlament BiH, Predstavnički dom Parlamenta FBIH uključujući i ostala važna obavještenja i fotografije sa nadolazećih viđenja možete detaljnije pogledati na službenoj Facebook stranici “NES BIH – Općinska organizacija Kalesija“. Službenu web stranicu “Narodnog Evropskog Saveza” možete posjetiti klikom na www.nes.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime