Potresna ispovijest starice koju je silovao unuk “Bolje da sam umrla nego što sam ovo dočekala”

0
207

Ovim riječima se novinarima obratila sedamdesetjednogodišnja baba koju je silovao sedamnaestogodišnji unuk iz Ilidže kod Alibunara.

Spavala sam u sobi i ušao je oko 2 sata iza ponoći u prostoriju i spustio roletne. Prišao mi je i stavio mi jastuk na lice. Pokušala sam da se odbranim, ali me je tukao. Udarao u lice, po tijelu, po rukama. Lice mi je bilo izgrebano. Pitala sam ga ko je, on je ćutao, a ja sam znala da je moj unuk, kaže u suzama nesrećna žena za Kurir i nastavlja:

– Osjetila sam njegov smrad i jak miris, jer je radio na njivi i u štali. Osjetila sam njegove ruke. To je bio on – rekla je.

Neutješna žena kaže da je bolje da je umrla nego dočekala ovakvu sramotu.

– Bolje da sam dobila infrakt. Ma i da me je pretukao da me nema, a ne da me siluje. Kad me je silovao, nastavio je da me tuče. Bacio me je na drugi krevet i nastavio sa batinama – kaže ona i dodaje da kad je uspjela da se otrgne iz njegovih ruku pozvala kćerku i rekla joj:

– Dalibor me je silovao. Slavičina kćerka i tetka uhapšenog odmah je pozvala policiju i prijavila napad i silovanje, a oni su prema njenim riječima brzo stigli. Danijela Putnik je rekla da ne zna kako da opiše situaciju koja im se dogodila u kući.

– Bio je i ranije agresivan, ali nikada ne bi smo mogli da zamislimo da je spreman da uradi ovako nešto. Užas, šta smo doživjeli – rekla je ona.

Nesrećna Slavica Putnik se nadovezuje na ovo i navodi da dodaje da je bila i kod ljekara.

– Uzeli su mi pidžamu, sve otiske su uzeli. Sve kako bi ustanovili da mi je ovo napravio unuk. Jadna sam ja. Želim da prodam kuću i da pobjegnem negdje od sramote – kaže ona i dodaje:

“Prijavila sam Dalibora prije 15 dana, ali niko nije reagovao. Išla sam i u Centar za socijalni rad, ali ništa se nije desilo, a sad vidite kako sam prošla. Neko je mogao ovo da spriječi, da se na vrijeme spriječilo”.

Nesrećna žena kaže da joj je teško palo to što su joj unučad ostala bez oca.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime