Ronaldova djevojka: Svoje milione sam zaradila sama

0
111

Izabranica Cristiana Ronalda u posljednje vrijeme izaziva posebnu pozornost. O njoj je snimljen i dokumentarni film, a upravo je to razlog zašto je obožavatelji i mediji ne puštaju na miru. Brojni su detalji koji su doveli do toga da se o njoj priča u prilično negativnom kontekstu, a lijepa Argentinka ne prestaje izazivati nove glasine.

Tvrdnja da je Geogrina Rodríguez s Ronaldom samo zbog novca već je stara priča, međutim, ta stara priča samo ponovno dobiva svoj produžetak – javlja Blicov ženski portal Žena.

Sada iz ustiju njezinih davno zaboravljenih članova obitelji koji suprugu najpoznatijeg nogometaša, bivšu prodavačicu u Guccijevom butiku, samo dodatno ocrnjuje.

Bogatstvo Cristiana Ronalda procjenjuje se na oko 370 milijuna eura, a to je samo jedan “mali” razlog zašto mnogi misle da je njegova zaručnica s njim iz koriti.

Kako je ona otkrila u intervjuu za španjolsko izdanje magazina Forbes, svoje je bogatstvo stvorila sama te je jako ponosna na to kako vodi svoju karijeru influencerice čije objave na Instagramu prati 37,5 milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

“Kada je novac u pitanju, morat ćete mi oprostiti, ali ne mislim govoriti o tome koliko mi je milijuna na bankovnom računu. Jako sam sretna što imam Cristiana Ronalda za partnera, luda sam za njim i prava sam sretnica. Sasvim sam svjesna da mi to što sam njegova djevojka nudi mnogo mogućnosti, ali ja sam marljivo radila i izgradila sve što je u banci na mom računu”, rekla je Georgina.

Ponešto o svom poslu otkrila je i u Netflixovom dokumentarcu, u kojem je rekla da su joj zadnje godine bile posebno uspješne, no za to je puno radila i dobro iskoristila svoj status na društvenim mrežama.

Georgina Rodriguez vozi Ronaldov Bugatti vrijedan milijun eura, voli dijamante i kaže da nikada više neće letjeti komercijalnim zrakoplovom nakon što se navikla na luksuz Christianova privatnog aviona vrijednog 35 milijuna eura.

No, nemaju svi lijepe riječi za atraktivnu Argentinku, a najglasniji među njima svakako je njezin ujak Jesus Hernandez koji se brinuo o Georgini dok je njezin otac Jorge bio u zatvoru.

“Možda se srami i vjerojatno misli da je bolja od nas jer mi ne živimo luksuzno kao ona, ali ja od nje nikada ništa nisam tražio, iako sam brinuo o njoj i njezinoj sestri, kupovao im odjeću, plaćao struju i vodu. Otkada je s njim, nazvala me jednom ili dvaput”, rekao je Hernandez za The Sun.

A podsjetimo, ovo nije jedini put da je iznio svoje mišljenje o svojoj nećakinji. Ispod jedne Facebookobjava Cristiana Ronalda poručio je slavnom nogometašu: “Imaš zlu ženu pokraj sebe.”

Kako bilo, ova “zla žena” itekako uživa u životu, o čemu svjedoče brojne objave na Instagramu, a osim toga Georgina očito uživa u nježnosti i ljubavi obitelji koju ima s nogometašem. Par se ne obazire se na sve te priče – piše Žena.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime