Sadista i zastupnik NiP-a siledžijski napao člana NES-a i savjetnika premijera USK

0
27

U sarajevskom hotelu Holiday jutros je došlo do sukoba federalnog zastupnika i savjetnika premijera USK nakon čega je savjetnik završio u bolnici, ali nije povrijeđen.

Predsjednik Naroda i prave Unsko-sanskog kantona Halil Bajramović imao je jutros fizički obračun sa savjetnikom premijera USK Sulejmanom Samardžićem, koji je član NES-a. Kako je za Klix.ba izjavio premijer USK Mustafa Ružnić, on je bio u prizemlju Holiday dok se sukob odvijao. Prema njegovim riječima je Bajramović sreo Samardžića u hotelu ispred lifta prilikom čega ga je navodno udario tri puta.

Samardžić je zatražio ljekarski pregled te je odvezen u dom zdravlja u Sarajevo gdje mu, kako nezvanično saznajemo, nisu utvrđene povrede.

Portparolka MUP-a KS je potvrdila da je policija zaprimila dojavu jutros u 9 i 30 sati prema kojoj je jednu mušku osobu napala druga muška osoba njemu poznata.

Premijera USK Ružnića pitali su i šta može biti motiv sukoba, za šta je on istakao kako je Bajramović i ranije javno prijetio batinama zbog gubitka vlasti u USK.

“Svi mi znamo u Krajini ko je on”, rekao je Ružnić.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime