Sin Ratka Mladića: Zdravlje moga oca je zabrinjavajuće

0
54

“Nadam se da će se on izvući ako dobije adekvatno lečenje. Iz onoga što smo delimično videli, imao je dobru terapiju za sada, a za dalje ćemo videti. Zaključak je da je situacija ozbiljna, ali da bi trebalo da se izvuče ako bude imao odgovarajuće lečenje“, rekao je Darko Mladić za Srnu.

Darko Mladić, sin osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, rekao je da je situacija u kojoj se nalazi njegov otac zbog pogoršanja zdravstvenog stanja izuzetno ozbiljna, prenosi Srna.“Nadam se da će se on izvući ako dobije adekvatno lečenje. Iz onoga što smo delimično videli, imao je dobru terapiju za sada, a za dalje ćemo videti. Zaključak je da je situacija ozbiljna, ali da bi trebalo da se izvuče ako bude imao odgovarajuće lečenje“, rekao je Darko Mladić za Srnu.

On je naveo da su porodica i ljekari dobili djelimične rezultate analiza zdravstvenog stanja njegovog oca, koje su prethodno danima čekali.

“Lekari trenutno gledaju te rezultate, ali ne mogu da daju mišljenje o stanju dok ne dobiju potpune rezultate. Čekamo da nam kompletiraju dokumenta da bi imali finalne zaključke”, rekao je Darko Mladić.

Odgovarajući na pitanje da li će tražiti da njegovog oca zbog pogoršanja zdravstvenog stanja prebace iz Haga u bolnicu, Darko Mladić je rekao da to još ne zna i da ne može ništa da kaže o tome dok ne dobije mišljenje ljekara i njihovu preporuku.

“Ja mogu da odlučujem samo na osnovu njihove preporuke”, objasnio je Darko Mladić.

Podsjetimo, osuđeni ratni zločinac Ratko Mladić nalazi se u teškom zdravstvenom stanju u bolnici u Nizozemskoj.

Novosti pišu da je Mladić u nedjelju iz pritvorske ćelije u Sheveningenu prebačen u jednu civilnu bolnicu, gdje je bio nekoliko dana, a sada se nalazi u zatvorskoj bolnici.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime