SKRATIO KOSU I OBRIJAO BRADU: Pogledajte kako Božo Vrećo izgleda kao pravi muškarac.

0
104

Božo Vrećo, jedan od najspecifičnijih pjevača sevdalinki, svojim anđeoskim glasom i jedinstvenim senzibilitetom definitivno se izdvaja iz mase.

On se trudi da sačuva tradiciju i približi je nešto mlađim generacijama kroz neko novo ruho što mu veoma dobro ide, a naširoko je poznat i po veoma ekscentričnom imidžu koji podrazumijeva istovremeno isticanje ženstvene i muževne strane, te je izgled Bože Vreće tema o kojoj se često špekuliše.

Iako ovaj vrsni muzičar nije od početka bio u ovom sada već prepoznatljivom fazonu, već je svoj imidž – dugu kosu, bradu i pregršt simboličnih tetovaža u kombinaciji sa ekstravagantnim scenskim haljinama i štiklama gradio postepeno, malo njih se sjeća kako je on izgledao na početku svoje karijere, te su mnogobrojni fanovi doslovno ostali u čudu kada je na društvenim mrežama osvanula njegova fotografija iz ranijeg perioda, piše Story.

Naime, kao frontmen sastava Halka, on bar na početku nije toliko insistirao na scenskom outfitu, nastupao je u jednostavnoj odeći, nije se šminkao, pa nije bilo ni duge kose i brade bez kojih danas malo ko može da ga zamisli, a iako je za izgled Bože Vreće, vrsni umjetnik nerijetko bio na meti osuda on od svog stila i načina života ne odustaje, kao ni od svega onoga što mu prija i što sa velikom ljubavlju radi.

Publika je sve to prepoznala te ga mnogi smatraju jedinstvenim i nezamjenjivim, a uspješno je pronašao put i do srca publike širom svijeta, pa se za svaki njegov nastup traži karta više.

Izvor Express

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime