Trivić: Stanivuković radi za Dodika

0
161

Potpredsednica Partije demokratskog progresa (PDP) Јelena Trivić optužila je danas gradonačelnika Banjaluke i člana Predsedništva PDP Draška Stanivukovića za njen izborni poraz na izborima za predsednika Republike Srpske (RS) i navela da on radi za lidera Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika, objavila je Radio televizija RS (RTRS).

Trivić je za poraz okrivila i Ivana Begića, koji nije član PDP.

„Podržali smo Stanivukovića za gradonačelnika, ali ne da bi on i polusvet kojim je okružen urnisali grad, nego da bismo menjali ono što je režim uveo kao model vladanja. Bahati i gramzivi, vrlo brzo on i ljudi kojima je okružen pokazali su da su gori i od najgoreg dela režima“, citira RTRS.

Trivić je navela da je ne zna pozadinu podrške dela vrha PDP i Stanivukovića aktuelnoj vlasti, kao i da se gradonačelnik Banjaluke na protestima pojavljivao samo kako ne bi „pročitali“ da pripada opciji Milorada Dodika.

„Sve što je uradio meni nije bitno, ali to što je svakog iz gradske uprave ili PDP ko je meni malo uljudnije rekao dobar dan, maltretirao, mobingovao, šikanirao, sklanjao, to je već nedopustivo. O kome god da je reč. A radi se o većem broju ljudi. To je bolest i patološka mržnja prema meni. Nije bitna percepcija, kako kaže Stanivuković, bitna je istina. Istina se neće zaustaviti. Ni sto Dodika tu neće pomoći. Јer on jeste na zalasku, a ja imam snage više nego ikad da se borim protiv svakog novog Dodika koji se pojavi. Kako god da se zvao“, napisala je Trivić, prenosti RTRS.

danas.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime