Ugašen YouTube kanal Bake Praseta, izgubljeno dva miliona pratioca

0
135

YOUTUBE kanal Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ugašen je te ga se od jutros više pretragom ne može pronaći.

Baka Prase se na svojim društvenim mrežama još uvijek nije oglasio u vezi s gašenjem kanala.

Podsjetimo, Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) nedavno je tražio gašenje njegovog kanala te su naveli niz razloga za to, no kao glavni razlog su naveli promicanje nasilja.

“Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ), zgrožen internet nasiljem koje propagira, pokrenut će peticiju za ukidanje YouTube kanala Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, i poziva javnost da je podrži svojim potpisom”, napisali su u priopćenju.

Baka Prase odnedavno je u sukobu sa Željkom Mitrovićem

Baka Prase nedavno je najavio da napušta Srbiju nakon sukoba sa Željkom Mitrovićem, kojeg je optužio da mu duguje novac jer mu je ukrao ideju za influencersku televiziju nakon jednog sastanka. Mitrović je potom povezao Baku Prase s ljudima poput Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, jednog od vođa kriminalnog klana koji je optužen za niz ubojstava, dilanje droge i oružja, otmice i silovanja. Optužio ga je i za namjerno prenošenje mononukleoze jednoj djevojci.

Baka Prase je na to odgovorio nizom optužbi. Rekao je da Mitrović najvjernije opslužuje režim Aleksandra Vučića i duguje novac Belivuku za drogu te je objavio navodne prijeteće poruke Željkova sina Aleksandra, za kojeg je rekao da je blizak s Veljom Nevoljom.

Mitrović je najavio da će napraviti dokumentarac o Bogdanu koji će emitirati ovog četvrtka u 20 sati. Najavio je da će govoriti o smrti blogerice Kike i o navodnim seksualnim odnosima Bake Praseta s maloljetnicom. Na kraju je rekao da je ovo što Baka Prase radi “brijanje mozga maloljetnicima afirmiranjem kriminalnih aktivnosti i skupim automobilima”.

Na to je Baka Prase odgovorio da će i on napraviti dokumentarac te rekao da je “izvjesni Mitrović počinio još jedno ubojstvo, također na pješačkom prijelazu”. Postavio je i pitanje tko je odgovoran za smrt ljubavnice koja se predozirala MDMA-om u jednoj hotelskoj sobi te dodao da je “vrijeme da ubojice odgovaraju”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime