Zabrinuti u RS-u: Ako ovako nastavi, Dodik će nas zavaditi i sa Srbijom

0
67

Ako Dodik nastavi da vodi ovu politiku sukoba i naredne četiri godine, zavadiće nas i sa maticom Srbijom, zapamtite to. Politika koju vodi nije dobra za srpski narod u cijelom regionu i to su svi prepoznali, poručio je Darko Babalj, nosilac liste SDS-a za Parlament BiH.   

“O SNSD-u se nema šta ispričati, oni su ispričana priča. Mi nudimo bolje. Spremni smo da preuzmemo odgovornost  za Republiku Srpsku jer je SDS najspremniji da preuzme odgovornost u najtežim vremenima za srpski narod. Najbolji među nama su dobili priliku da nas vode. Mirko Šarović nije nikad izgubio nijednu bitku u Sarajevu. Jelena Trivić je najbolja među nama i od nje tražimo da poslije izbora bude kao i danas: ozbiljna, odgovorna, stručna i profesionalna“, poručio je Babalj. 

On kaže da je Srpska demokratska stranka pažljivo određivala kandidate za liste, te garantuje da 3. ili 4. oktobra neće osvanuti nijedan papak kako je to bilo u prošlosti.
 
“Narod i mi nećemo praštati papke, jer je to devijacija društva i sistema. Skinuli smo okov straha, ucjena i pritiska. Samo jedan put, jaka, stabilna, s obrazom i odgovorna Republika Srpska, bez podjela  na istok i zapad. Nema dijeljenja na Banjaluku i Sarajevo.  Skinuli smo jaram s vrata u Banjaluci, tamo su pobijedili i Vukota Govedarica i Draško Stanivuković još ranije. Istok Republike Srpske je zatajio 2018. godine. Nemojte to da nam se desi 2022. godine”, zaključio je Babalj. 

Slobodna Bosna

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime